16/06/2013 BolmsöIF Söndag´s match

BolmsöIF

Den 16 juni har man varit lite stolt och glad som lagledare för P/F 05 i BolmsöIF…..

det varit en rätt så bra genomfört match av mina 9 barn som kämpade och sprang för vinsten,men det räckte inte hela vägen,,,det blev uppförsbacke direkt efter första halvleken 4-0 emot oss efter 15min!!!

Men sent händer det i andra halvleken,,det var underbart att ser ungarna tag i det vart man sagt i pausen,,,mycket mera skärpa och kamp och glädje jag såg,,,vissa av motståndarnas spelare  varit 1 till 2 huvud större men mina barn använda kroppen i halvlek två (äntligen ;)) såg en glimt av min tysk ledarskap där så vi vann halvleken med 3-2,,tyvärr förlust med 6-3 men till slut var alla glada och belåtna ,,,och jag vet vad som behöva tränas till nästa matchen …… 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s